Kontakt

Våra anläggningar

SKANDINAVIENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV MOPED OCH MC

Tillsammans är vi Skandinaviens största återförsäljare av motorcyklar. Vi är auktoriserade återförsäljare av Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi och Kawasaki. Vi har även begagnade motorcyklar och mopeder från alla varumärken. Kontakta oss för provkörning!


 • Malmö

  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 10-14
  Öppettider kan avvika beroende på helgdagar.  Öppettider Verkstad


  Vardag kl 07-16
  Kundmottagning stängd kl 12-13
  Öppettider kan avvika beroende på helgdagar.
   

  Kontakt


  Lundavägen 140, 212 24 Malmö
  040-608 33 30
  Frågor som rör lagda orders på reservdelar och tillbehör, kontakta  ordermalmo@probike.se  Vår senaste och modernaste MC-butik. Här hittar du nu hela ProBikes sortiment med motorcyklar från Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi och Kawasaki. Hos oss hittar du också en gedigen tillbehörsavdelning med massor av personlig utrustning samt ett stort antal begagnade fordon. Vi har även en verkstad med en mycket kunnig och välutbildad personal. 

  Varmt välkomna!

  Fordon i butik
 • Göteborg

  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 10-14

  Öppettider Verkstad


  Vardag kl 08-17


  Kontakt


  Aminogatan 32c, 431 53 Mölndal
  Butik: 031-80 13 40
  Verkstad: 031-25 81 00


  Vi är stolta över vår fullservice-anläggning och vi vill ta hand om just dig på bästa sätt. Vi gör allt för att du ska hitta vad du söker och bli en av våra många trogna kunder - en i vårt gäng. Vi vågar lova en helt ny värld! Hos oss hittar du nya Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, och alla märken begagnat. Oavsett om du är på jakt efter en ny hjälm eller hoj ska du göra ett besök hos oss. 

  Välkommen!

  Fordon i butik
 • Stockholm Syd

  Öppettider Butik


  Vardag kl 11-18
  Lördag kl 11-15

  Öppettider Verkstadsbokning

  Må - fre kl 07:30-16 
  Telefontid kl 09-16  Reservdelar


  Vardag kl 11-18
  Telefontid kl 10-18

  Kontakt

  Murmästarv. 25, 
  127 35 Skärholmen 
  08-522 255 00


  Sveriges förmodligen största MC-butik. Vår butik har ett unikt läge utmed Sveriges mest trafikerade väg. Vi är en fullservice-anläggning för alla befintliga och blivande mopedister och motorcyklister. Vi säljer nya Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Kawasaki och Derbi, men vi har också ett riktigt stort utbud av begagnade fordon av alla märken samt ett lika stort urval delar, tillbehör och personlig utrustning. 

  Kom in så bjuder vi på en kaffe och berättar mer om oss och våra produkter!

  Fordon i butik

  Stockholm Norr (Flyttat till Täby)

  Vi har flyttat till Stockholms senaste och största MC-butik på Åkerivägen 6 i Täby. 

  Välkommen in för att uppleva det senaste från Honda, Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Energica & Sherco. Vi har dessutom en riktigt välfylld avdelning med personlig utrustning, reservdelar & tillbehör. 

  Ses i Täby!

 • Täby

  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 11-15


  Öppettider Verkstad


  Hämtning/lämning
  vardagar kl 08-16.30


   


  Kontakt  Åkerivägen 6 
  187 75 Täby

  08-120 799 50


  Det var här i Täby som ProBike startade redan1986, då som återförsäljare för Harley-Davidson. Idag är vi som bekant flera butiker & tillsammans är vi Skandinaviens största återförsäljare av moped och mc. Här i Täby är vi en fullserviceanläggning och säljer märken som H-D, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Honda, Energica & Sherco. Vårt mål är att ge dig bästa möjlig upplevelse och vi erbjuder allt från provkörning, verkstad, förvaring, reservdelar, tillbehör till personlig utrustning. Varmt välkommen till en av Sveriges häftigaste mc-butiker!


  Fordon i butik