Kontakt

Våra anläggningar

SKANDINAVIENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV MOPED OCH MC

Tillsammans är vi Skandinaviens största återförsäljare av motorcyklar. Vi är auktoriserade återförsäljare av Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi och Kawasaki. Vi har även begagnade motorcyklar och mopeder från alla varumärken. Kontakta oss för provkörning!


 • Malmö


  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 10-14
  Öppettider kan avvika beroende på helgdagar.  Öppettider Verkstad


  Vardag kl 07-16
  Öppettider kan avvika beroende på helgdagar.

  Kontakt


  Lundavägen 140, 212 24 Malmö
  040-608 33 30
  Frågor som rör lagda orders på reservdelar och tillbehör, kontakta  ordermalmo@probike.se  Vår senaste och modernaste MC-butik. Här hittar du nu hela ProBikes sortiment med motorcyklar från H-D, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera och inte minst Kawasaki. Hos oss hittar du också en gedigen tillbehörsavdelning med massor av personlig utrustning samt ett stort antal begagnade fordon. Hos oss hittar du även en verkstad med en mycket kunnig och välutbildad personal. Varmt välkomna!

  Fordon i butik
 • Göteborg


  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 10-14

  Öppettider Verkstad


  Vardag kl 08-17


  Kontakt


  Aminogatan 32c, 431 53 Mölndal
  Butik: 031-80 13 40
  Verkstad: 031-25 81 00


  Vi är stolta över vår fullserviceanläggning och vi vill ta hand om just dig på bästa sätt. Vi gör allt för att du ska hitta vad du söker och bli en av våra många trogna kunder, en i vårt gäng. Vi vågar lova en helt ny värld! Hos oss hittar du nya Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, och alla märken begagnat. Så oavsett om du är på jakt efter en ny hjälm eller hoj ska du göra ett besök hos oss. Vi ses!

  Fordon i butik
 • Stockholm Syd


  Öppettider Butik


  Vardag kl 11-18
  Lördag kl 11-15

  Öppettider Verkstadsbokning

  Må - to kl 08-17
  Fre kl 08-15 
  Telefontid kl 09-16  Reservdelar


  Vardag kl 11-18
  Telefontid kl 10-18

  Kontakt

  08-522 255 00


  Sveriges förmodligen största MC-butik. Vår butik har ett unikt läge utmed Sveriges mest trafikerade väg. Vi är en fullserviceanläggning för all befintliga och blivande mopedister och motorcyklister. Vi säljer nya H-D, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Kawasaki och Derbi, men vi har också ett riktigt stort utbud av begagnade fordon av alla märken samt ett lika stort urval delar, tillbehör och personlig utrustning. Kom in så bjuder vi på en kaffe och berättar mer om oss och våra produkter!

  Fordon i butik
 • Stockholm Norr


  Öppettider Butik


  Vardag kl 10-18
  Lördag kl 11-15

  Öppettider Verkstad


  Vardag kl 07:30-16:30
  Hämtning/lämning kl 09-18

  Kontakt

  verkstadnorr@probike.se
  reservdelarnorr@probike.se
  forsaljningnorr@probike.se
  infonorr@probike.se

  Kuskvägen 3, 191 62 Sollentuna
  08-120 799 50


  Vi på Probike Stockholm Norr är också stolta återförsäljare av Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi och Derbi. Vi har även ett stort utbud av begagnade fordon av alla märken. Hos oss kan du köpa delar, tillbehör och personlig utrustning.


  Nu kan vi också avslöja att vi fått förtroendet att bli återförsäljare också av Triumph och Honda.
  Det är två riktigt fina märken och vi är otroligt glada och stolta över detta. Under februari kommer vi bygga om i butiken för att passa våra nya märken.


  Just nu gör vi också nyrekryteringar, är på utbildningar och snart fyller vi på med hojar. Vi räknar med att vara igång med våra nya märken i början på mars, men redan ny är du välkommen in och boka ny hoj, boka service eller beställa delar mm.


  Välkommen till butiken så berättar vi mer över en kopp kaffe. 

  Fordon i butik
 • Täby


  Öppettider


  Vardag kl 08-17

  Kontakt


  Åkerivägen 6, 187 75 Täby
  08-510 111 11


  Det var hos oss ProBike en gång i tiden startade. Idag är vi H-D återförsäljare (Harley-Davidson Täby) och Sveriges största servicecenter för mc. Hos oss kan du provköra och köpa din nästa H-D eller köpa tillbehör, reservdelar och personlig utrustning. Hos oss kan du också lämna din ögonsten för allehanda verkstadsarbeten. Här har vi en samlad expertis och vi hjälper även våra andra anläggningar med allt från montering, service, reparation, trimning, bänkkörning i Dynojet, lackering mm. Kom in och se vad vi kan göra för dig!

  Fordon i butik